- 25%

 EMR SHIELD για Lenovo K5 Note / Vibe K5 Note Pro - Θωρακισμένη Πλάτη Κινητού Ασπίδα Προστασίας από την Ακτινοβολία (80 dB)

Το προϊόν EMR Shield είναι μια ακτινο-μονωτική πλάτη - Ασπίδα Προστασίας από την Ακτινοβολία υψηλών συχνοτήτων (30 MHz - 18 GHz) που εκπέμπουν κινητά και tablet, με υπερ υψηλή θωράκιση 80 dB.

Τοποθετείται (σφηνώνεται) μεταξύ της συσκευής σας και οποιασδήποτε θήκης έχετε για τη συσκευή σας

Από την πλευρά που τοποθετείται το EMR SHIELD, προσφέρει προστασία 55% κατά μέσο όρο από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει η συσκευή σας είτε είναι σε κατάσταση αναμονής, είτε χρησιμοποιείται

Κάθε EMR Shield είναι σχεδιασμένο για τη συσκευή που προορίζεται, εφαρμόζει τέλεια στην πλάτη της συσκευής σας, χωρίς να εμποδίζει ηχεία, μικρόφωνα, κάμερα και φλας.

Το πάχος του EMR Shield είναι μόλις 0,25 mm (2,5 δέκατα του χιλιοστού) - το λεπτότερο προστατευτικό ακτινοβολίας στον κόσμο - χωράει παντού !

Εσωτερικό: περιέχεται ακτινο-μονωτικό πλέγμα
Εξωτερικό: πλαστικοποιημένη επιφάνεια
Χώρα κατασκευής: Ευρώπη (Ελλάδα)

Η μόνωση που προσφέρει αυτό το πρωτοποριακό πλέγμα είναι:
  80 dB στο 1 GHz
~83 dB σε συχνότητες ναυσιπλοΐας αεροπορίας
~82 dB σε Radio Link
~81 dB σε CB Radio, TV, Radio, Radar
~80-81 dB σε DVB-T, TETRA
~80 dB σε LTE, GSM 900, WiMAX
~79 dB σε GSM 1800, UMTS, WLan


Σημειώσεις:
•   Τό μονωτικό υλικό έχει πιστοποιηθεί στο ινστιτούτο Μικροκυμάτων, Πανεπιστήμιο Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Μόναχο. Πιστοποιημένο προϊόν σύμφωνα με τα στάνταρτ: ASTM-4935-99. Η μόνωση ελέγχεται συστηματικά στο εργαστήριο του κατασκευαστή. Διατίθεται εξοπλισμός ελέγχου προϊόντων σύμφωνα με τα στάνταρτ: ASTM D4935-10, IEEE Std 299-2006, IEEEE Std 1128-1998, ASTM A698/A698M-07.
•  Τα προϊόντα EMR SHIELD έχουν πιστοποιηθεί από τον Ομ. Καθηγητή Λουκά Χ. Μαργαρίτη (Τομέας Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών).
•  Χρησιμοποιείτε το EMR SHIELD με κλήσεις σε ανοικτή ακρόαση, με ενσύρματο ή Bluetooth ακουστικό
•  Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι ακόμα και με τη χρήση EMR SHIELD δεν προστατεύεστε από την ακτινοβολία όταν μιλάτε με το κινητό κολλημένο στο αυτί, εάν οι κλήσεις δεν είναι σύντομες
•  Επίσης, έχουν δείξει μεγάλη επίδραση στην ποιότητα του σπέρματος όταν το κινητό χρησιμοποιείται στην τσέπη χωρίς το EMR SHIELD ή χωρίς ειδική θήκη προστασίας από την ακτινοβολία
•  To EMR SHIELD ενδέχεται να μην χωράει σε κάποιες μεταλλικές θήκες συσκευών που εκ κατασκευής δεν έχουν καθόλου περιθώρια

Τα προϊόντα προστασίας από την ακτινοβολία με τα διακριτικά ονόματα "EMRSHIELD", "SUPERBOX" και "MOBILEpro" είναι σήματα κατατεθέντα της "COM•PHONE".

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

EMR SHIELD για Lenovo K5 Note / Vibe K5 Note Pro - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Κινητού (80 dB)

  EMR SHIELD by emrshield.com
 • Κατασκευαστής: EMR SHIELD by emrshield.com
 • Κωδικός Προϊόντος: EMRS-LenK5Note
 • EAN: 0704119470838
  barcode
 • Πόντοι Ανταμοιβής: 36
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 60,00€
 • 45,00€

 • Χωρίς ΦΠΑ:
  36,29€
 • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 450

Διαθέσιμες Επιλογές

0,00€

0 αξιολογήσεις / Γράψτε μια αξιολόγηση


Barcode EMR SHIELD για Lenovo K5 Note / Vibe K5 Note Pro - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Κινητού (80 dB)  : Ετικέτες: EMR SHIELD για Lenovo K5 Note / Vibe K5 Note Pro - Θωρακισμένη Πλάτη από την EMF Ακτινοβολία του Κινητού (80 dB), EMRS-LenK5Note, UNUSED - DISCONTINUED, EMF EMR Anti Radiation Θωράκιση Ακτινοβολίας | www.mobilepro.eu

Αν χρειάζεστε βοήθεια

Αν διαβάσατε την παραπάνω περιγραφή και χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν καλέστε μας στο: (210) 3212-610 ή στείλτε μας e-mail.

Βοήθεια είναι διαθέσιμη σε Ελληνικά και Αγγλικά.

Πιστοποιητικό (EMRS)

Δείτε το πιστοποιητικό για αυτά τα προϊόντα από το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) ΕΔΩ.

Πρόσφατα Άρθρα - Όλα τα άρθρα

Η ακτινοβολία που εισχωρεί στον εγκέφαλο των παιδιών
Ένα καλά κρυμένο ντομουμέντο για την αλήθεια με τίτλο: "κινητά και υγεία", δημοσιεύτηκε κατόπιν δικαστικής εντολής από δικαστήριο της California. Το κείμενο ζητήθηκε δικαστικά από τον Joel Moskowitz, Ph.D., διευθυντή του κέντρου οικογενειακής και κοινωνικής υγείας, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Berkley. Διαβάστε τη συνέχεια στην πρωτότυπη έκδοσηΔιαβάστε το πλήρες κείμενο - ΕΔΩ.Πρωτότυπη δημοσίευση: 3 Μαρτίου 2017 - NaturalNews.com...
Σχέση καρκίνου & ακτινοβολίας (Αμερ. Παιδ. Ακαδημία)
Για σχέση καρκίνου και ακτινοβολίας από τα κινητά, αναφέρεται η Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία στις  27 Μαΐου 2016.    Ορισμένα ινδικά χοιρίδια (πειραματόζωα) ανέπτυξαν καρκινικούς όγκους, αφού εκτέθηκαν σε ακτινοβολία από κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας.    Η Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία (Α.Π.Α.), καλεί σε εγρήγορση τους γονείς και τους προτρέπει να περιορίσουν αισθητά τη χρήση κινητών σε παιδιά και εφήβους. … (τα κινητά) «δεν είναι παιχνίδια. Εκπέμπουν ακτινοβολία και όσο πιο πολύ μπορούμε να τα κρατήσουμε μακριά α..
Κινητά και Υγεία – Ιατρικές συμβουλές σε οικογένειες
Ο οργανισμός Environmental Health Trust (ehtrust.org) στην Αμερική, δημοσιεύει ιατρικές συμβουλές για την προστασία από την ακτινοβολία κινητών και άλλων συσκευών. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη χρήση κινητών και ασύρματων από παιδιά, που θεωρείται πλέον μάστιγα. Μεταφράζει ο Καθηγητής Λουκάς Χ. Μαργαρίτης (Τομέας Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών). Link: Άρθρο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Στο web site μπορείτε να βρείτε πληθώρα άρθρων για το θέμα της επιβλαβούς ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας...
ΠΟΥ τα όρια, πού η διαπλοκή
Η επικινδυνότητα για την υγεία των πολιτών των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών που εκπέμπονται από καλώδια υψηλής τάσης (ΔΕΗ) και ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ασύρματο Ιντερνετ (WiFi), φούρνους μικροκυμάτων, κεραίες τηλεοπτικών-ραδιοφωνικών σταθμών και κεραίες TETRA (αστυνομίας, πυροσβεστικής, μετρό κ.λπ.), ρυθμίζεται από συγκεκριμένα όρια προφύλαξης καθορισμένα από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) σε συνεργασία με τη Διεθνή Επιτροπή για την Προστασία από τις Μη Ιονίζουσες Ακτινοβολίες (ICNIRP). Φαίνεται πως οι ίδιοι άνθρωποι που εργάζονται σε εταιρείε..
Η ακτινοβολία 4G των τηλεφώνων επηρεάζει τον εγκέφαλο
Πρόσφατα το περιοδικό Clinical Neurophysiology δημοσίευσε μελέτη η οποία δείχνει πως μόλις 30 λεπτά έκθεσης στην ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων, επηρεάζει την εγκεφαλική δραστηριότητα και στις δυο πλευρές του Ignore.Δημοσίευση: Ιστοσελίδα organiclife.grΣχετικό δημοσίευμα της πρωτότυπης πηγής..
Προστατευθείτε από την ακτινοβολία των τηλεφώνων!!
Ολοι γνωρίζουμε για την επιβλαβή ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν μια αναγκαιότητα στη σύγχρονη ζωή.Δημοσίευση: ONLINE εφημερίδα alphafreepress.grΗμ/νία Δημοσίευσης: 22/08/2016Σχετικό δημοσίευμα της πρωτότυπης πηγής..